Nyt vasta hokasin, etten ole tänne pahemmin painonpudotustanikaan päivitellyt. Töissä sen verran kiirusta, että kaikki jää aina viikonloppuun (tai viikolla ei jaksa).
Tänään oli ihan kiva yllätys, kun kävin vaa'assa. Vikasta pääsiäispäivästä tähän päivään asti, on painoa pudonnut nyt kaikkiaan n.-9,3kg!!! Mahtavaa!
Nyt töissä ollessa on lähtenyt noin -1kg/vko. Eli kun laskee paljonko per kuukausi niin ihan kohtuullista tahtia, ei liian nopeasti. Aamusin syön vain AlproSoya -jogurtin, kun en saa aamuisin mitään alas (kuin puuta pitäisi syödä). Päivällä töissä syös muutaman leivän+AlproSoya -jogurtin (jälleen), kun en ole vielä alkanut koulussa syömään ruokaa.
Kun tulen töistä, syön taas pari leipää ja viiden maissa syödään sitten ruoka ja about puol kasi iltapala. Voi kyllä melkein sanoa että se noin 1800kcal mitä saisin syödä ei täyty päivässä. Mutta tuleepahan sitä kyllä liikuttuakin päivittäin reilusti, vaikka tuleekin välillä mässättyä (etenkin viikonloppuna): poljen  n.13km (yht. töihin ja kotiin). Eipä tee mieli pyöräillä muulloin lisäksi, viikonloppuisin saa fillari olla "levossa".

Vielä on keventäjiä jäljellä reilu kuukausi, taitaa olla 8.10 vika päivä. Saapi nähdä, tuleeko se -6kg täyteen tuona kolmen kuukauden aikana. Ja vielä on matkaa laihduttaa tai laihdutusta jäljellä reilusti, mutta hiljaa hyvä tulee. Tavoitteena olisi tosiaan ehkä noin -20kg, mutta määräaikaa tms en sille anna. Ei sekäkään ole hyväksi jos ottaa painonpudotuksesta stressiä tms.