Tämä viikko onkin mennyt oikein vaihdikkaasti. Kortteja en ole lainkaan jaksanut tehdä, eikä innostustakaan ole ollut (suunnittellut kyllä olen). Viime viikonloppuna löysin edullisesti Isoveli lankaa (kivaa punaista moni väristä) ja maanantai-iltana sitten aloitin kutomaan lapasia. Eli jälleen on sellainen kutomis into päällä.
Tein tuossa ke-iltanakin Paperellaan pienen tilauksen Penny Black-leimasimista ja Ansku oli jälleen mielettömän nopea: leimasimet tulivat jo eilen! Kiitos Anskulle :o) Nyt pitäisi sitten saada aikaseksi jälleen joulukortteja....

Eilen illalla pidettiin tyttöjen ilta, kun pojat menivät Vantalle katsomaan lätkämatsia. Me likat sitten herkuteltiin ja katseltiin "Spiderwickin kronikat" -leffa. Oli ihan hyvä leffa, tosin odotin paremmaksi. Neiti ainakin tykkäsi. Neiti tuossa yksi ilta kun totesi, että pidetään perhe-ilta. Ihan hyvä idea, vaikka eilen olikin sitten tyttöjen ilta. Monilla kuulemma on viikoittain perheilta, että pelataan jne. Tuon voisi ottaa vaikka meillekin ihan käyttöön.

Tänään heräsin jo kuuden aikaan, mutta ylös nousin vasta puol seitsemän. Ei sitten millään väsyttänyt, vaikka kello oli soimassa vasta puoli kahdeksan aikaan. Niinhän se usein on, että kun saisi nukkua ei nukuta milllään ja kun on pakko herätä niin ei millään haluaisi herätä.
Meillä on nimittäin tänään koulua 9-13, tosin ei liikuntapäivän muodossa. Niin sen takia tuli herättyä aikaisemmin.
Jaahas, nyt täytyy vissiin alkaa mennä syömään aamupalaa kun alkaa tuo vatsa kurnimaan :o)

Mutta oikein mukavaa, syksyistä viikonloppua kaikille! Katsotaan saanko tänä viikonloppuna jotain aikaiseksi, suunnitelmat ovat ainakin isot :o)