Tämä sunnuntain onkin tosiaan aika leppoisa. Virpojia on käynyt jo pari kertaa, mikä on sinänsä aikasta harvinaista. Niitä kun ei pahemmin ole meillä käynyt. Useampana vuotena on käynyt niin että kun ollut virpojille jotain, niin eihän niitä ole käynyt. Kun taas sitten kun ei ole varannut mitään, niin johan niitä pukkaa.

Tänä vuonna onkin sitten varattu suklaakohvehteja virpojille: ne on helppo sitten syödä, jos niitä jää ylimääräisiä (toivossa on hyvä ellää). Meidän neitikin aikoo jonkin ajan päästä lähteä kaverinsa kanssa virpomaan. Oksia tekivät eilen yhdessä. Koulussakin tehtiin meidän ekaluokkalaisten kanssa perjantaina oksia ja hienoja niistä sitten tulikin :o) Saapi nähdä mitä huomenna tohkeissaan kertovat virpomisestaan...

Viikko on mennyt taas todella nopeasti ja poikakin ahkerasti tossa laskee että kuinka monta viikkoa/päivää synttäreihinsä on (ovat vappuna sopivasti). No, onneksi ensi viikolla on 4pv:n pääsiäisloma. Meikäläinen tosin laskee että montako päivää on kesäloman alkuun... Tuskin olen ainoa :o)

Neiti tuossa jo hihkuu että pitäis mennä "meikkaamaan" häntä :o)