Viikonloppu on mennyt pyykkiä pesten: tuntuu ettei se pyykki ole vähentynyt yhtään. Sainpa kuitenkin eilen illalla väriteltyä muutaman leimasinkuvan ja leikattua&liimailtua pari 3d kuvaa. Vielä kun saisi ainakin nuo 3d kuvat korteiksi: onhan tässä kyllä vielä päivää jäljellä.
Eilen innostuin tekemään muutaman tilauksenkin ja yhden varauksen... Ja vielä tekisi mieleni kamalasti kaikkea kivaa tilailla, mutta nyt täytyy hetkeksi kyllä taas rauhoittua. Hih!

Eilen kaupassa näin sisarukset meidän koulusta äitinsä kanssa kaupassa ja tietysti piti kuulumisia vaihtaa. Totesin että tuntuu että muistaakohan sitä kaikkien nimet... On ihan kiva nähdä oppilaita kouluajan ulkopuolellakin, ovat tulleet erittäin tutuiksi  (myös heidän äitiensä kanssa). Saapi nähdä, vieläkö koulussamme jyllää kova kuume ja vatsatauti.
Nimittäin nyt se sitten iski tännekin, nimittäin vatsatauti. Puoli kasin aikaan Markus huuteli sängystä ja sanoi että selkä on kipeä&vatsassa tuntuu oudolta. Meni sitten vessaan ja oksensihan se herra :o(
Nyt sitten saa jännittää, tuleeko Neakin kipeäksi.
Perjantaina reissusta kotiin ja sunnuntaina kipeä, kiva aloitus koulu viikolle. Tänäänkin oli tarkoitus vissiin mennä anoppilaan kylään, kun Nea oli jo perjantaina kamalasti menossa sinne (ja olisi halunnut yökyläänkin). Jääpi menemättä ja Nean tuntien, siitä nousee melkoinen meteli.
Jäämme seuraamaan tilannetta :o)