Tänään sitten vihdoinkin sain uudet silmälasini: johan niitä reilu 2kk odoteltiinkin. Kuinkakohan kertaa sitä tuli soitelteltua, kunnes tasan 2vko sitten vihdoin selvisi että linssit olivat kadonneet! Aurinkolasit olivat jo aikoja sitten valmiit, mutta enhän minä niitä alkanut hakemaan kun olivat ns. toissijaiset: ilman silmälaseja en tule toimeen mutta ilman aurinkolaseja tulen.
Lasit olivat Instrun kesäalesta hankitut eli sain aurinkolasit vahvuuksilla ilmaiseksi. Muuten linssit samat, mutta nyt tietysti piti ottaa ohennetuilla linsseilla (metalli pokat) ja lisäksi tuli pieni hajataitto. Kun lasit laitoin päähän,  kaikki näytti todella erilaiselta, kirkkaammalta.
Ja kova totutteleminen siihen, että nyt on sitten aurinkolasit erikseen (kun ennen oli tummuvat linssit): että kulkevat sitten mukana ja ovat siellä missä tarvitaan.
Kun laseissa meni näin kauan, sain mukaan myös 2 todella hyvää silmälasi koteloa, puhdistusliinan ja vielä 95€:n alennuksen! Kotelot ovat sen verran kivan näköiset ja kunnolliset, että ihan yllätyin.
Kuvat uusista laseista laittelen tänne, kunhan saan sellaiset vain otettua.

Tänään on muutenkin ollut ns. puuhapäivä. Meidän koulussa oli tänään Unicef-kävely: sai hytistä ulkona reilu 1,5tuntia ja lisäksi alkoi satamaan. Arvatkaa vain tuliko vilu: sormet meinasivat jäätyä, muuten oli ok. Paleleminen tuli vasta kun oli polkenut kotiin, sen verran kostea olo oli ( ja viluttaa vieläkin). Että ainakin tänään on ulkoiltu oikein kunnolla, ihme ellei uni maistu (on se kyllä muutenkin maistunut todella hyvin pitkästä aikaa).
Lisäksi nyt iltasella kävin Hyvinkäällä askartelu kaupassa hakemassa hieman korttitarvikkeita, lähinnä kastekorttia varten. Kortistakin laittelen sitten kuvan, kunhan olen sen tehnyt ja saajalle toimittanut.