Niin tämä aika menee: aloitin kesäloma oliko se nyt 2.6 ja ensi viikon perjantaina pitäisi jälleen työt aloittaa. Aluksi mietin että apua, kaksi kk lomaa. Mutta, tämä aika onkin mennyt todella nopeasti ja kohta tosiaan taas töihin. Toisaalta odottelenkin töihin pääsyä.
Muutaman kerran olen todennut, että olen tosiaankin lomalla: monen oppilaan nimi on unohduksissa, mutta kun oikein yrittää niin kyllä se sieltä sitten tulee.
Lähinnä ollaan oltu loma kotosalla. Tänä kesänä kun ei mentykään minnekkään lomalle, niin kuin yleensä ollaan vuokrattu mökki jostain viikoksi (esim. viime kesänä oltiin viikko Kaarinassa). Mies totesi että nyt on tällainen kesäloma ja ensi vuonna sitten katsotaan. Toisaalta olisi voinut jonnekin viikoksi mennä.

Toisaalta tämä kesä on mennyt omasta mielestäni tylsästi: en ole kovinkaan paljon pyöräillyt ja varmaan painoakin tullut herkuttelusta ja siitä etten ole juuri pyöräillyt. Liikunnan puutteiden syitä on se että tammikuussa vaivaamaan alkaneet kantapäät vaivaavat edelleen (välillä vähemmän välillä enemmän) ja sitten se että juuri ennen juhannusta sain yhden yön aikana 4krt krampin oik. sääreen!! Voi pojat että oli kivat kivut&säryt seuraavina päivinä. No, eipä siinä mittään: onpa tuo polvi vaivannut siitä lähtien oikein kunnolla. Kävely ei haittaa, mutta kun menet/olet kyykyssä ja kun istut pidemmän aikaa jalka koukussa niin avot: kyllä sattuu. Ja erikoista on se, että polvi on polvitaipeesta takaa kipeä.
Kävinpä tuossa noin 3viikkoa sitten tuosta röntgenissäkin, mutta kun työterveyshuolto on ollut kiinni niin vasta huomenna klo. 10 menen sitten kuvista ja polvesta (ja kantapäistä) lääkäriin. Saapi nähdä mitä lekuri sanoo: itse menen sillä mielellä, että aion vaatia ainakin kantapäivin kortisonipiikit. Alkaa meinaa lievästi jurppia, kun on lähes 7kk popsinut pillereitä kipuun: enemmän tai vähemmän.

Edit 2.8: Nyt on sitten lääkärissä käyty. Lääkäri yritti tutkailla polven kuvia, kun näköjään lähetteen antanut lääkäri (eri kuin tämä jolla kävin) ei ollut pyytänyt röntgenlääkärin lausuntoa :o) Sainpa sitten uuden lähetteen noista kantapäistä. Polveen sain tuhtia särkylääkettä (800mg) ja Felden-geeliä. Epäili että polven ongelmat aihettaa lihakset tms. Saapi nähdä mitä röngtenlääkäri kuvista näkee, sekä polvesta että kantapäistä. Kantapäät ovat onneksi suht hyvät, mutta on kuulemma hyvä katsoa kuvat (etenkin kun niitä kortisonipiikkejä vaadin/haluan). Ensi keskiviikkona sitten lääkäri soittaa kuvista ja kuulen tuomion. Sen kun kuulen, käyn mahdollisesti ostamassa polveen tuen (erikoista että pyöräillä jne pystyy, mutta kyykkyyn meneminen ja kyykystä nouseminen tekevät toooodella kipeetä).

Korttirintamalla on todella hiljaista, tosin muutaman joulukortin olen tehnyt mutta ovat vielä hieman kesken. Virkannut olen sitäkin enemmän. Viime viikon lopulla tein nätin pyöreän liinan ja aloitin neliskulmaista,  joka on nyt ns. viimeistelyä vaille valmis (reunat).
Tilailtukin on, just vähän aikaa sitten tilasin mm. 3d arkkeja Lumikellosta ja maanantai-iltana tein tilauksen (ihka ekan) Glitter Pot:iin ja siellä näkyy että tilaus on postitettu... Yksi juttu tuossa Glitter potissa ärsyttää, en meinaa päästä omasivulleni lainkaan vaikka kaikki tunnukset jne oikein. Onkos muilla ollut sama ongelma?
Lisäksi pitäisi tilata mm. korttipohjia joulukortteihin, kun jostain syystä ne loppu eilen :o)