Täytyy kyllä todeta että meikäläistä taitaa vaivata oikein kunnon huono onni. Viime vuoden puolella vaivasi kantapäät, ala selkä, pieni bussionnettomuus&selkäkipu ja vielä lopuksi tuo peukalo. Peukalo vaivaa edelleen ja 2kk täytyy vielä käyttää nivelrikko-lääkkeitä.

Niinpä sitten tänään lensin lennokkaasti aamupäivällä luistinradan reunalla selälleni... Kyynärpää iski jäähän mukavasti ja kirveli, mutta ei tullut sen pahemmin mitään. Alkuun ei tuntunut missään, mutta pari tuntia myöhemmin alkoi alaselkään sattumaan (kuten esim. issiaksessa). Niinhän se kipu tuli tuon bussi -jutunkin jälkeen muutaman tunnin jälkeen vasta. No, onneksi on vielä tuhteja särkylääkkeitä jäljellä jos sattuu tarvitsemaan (toivottavasti ei).

Toivotaan että huomenna pääsen ylös sängystä ja töihin. En viitsisi olla pois, kun meillä on opettajiakin kipeinä. Ja onpa meidän luokallakin useampi oppilas kipeenä, harvemmin on useita samaan aikaan pois. Koputan kyllä puuta että itse olen säästynyt suuremmilta flunssilta ja kuumeiltä.

Löytyykös muita huono-onnisia? *hih*