Täällä blogissa on ollut tosi hiljaista taas jonkin aikaa. Laiskuus on yllättänyt: kortteja on valmiina, mutta en ole saanut niitä kuvattua ja tänne laitettua. On tullut neulottuakin ja nekin on kuvaamatta. Tuntuu että nyt kun työt alkoivat loman jälkeen, niin iltaisin ei jaksa sitten yhtään mitään ja inspistäkkään ei löydy. Suunnitelmia on kyllä sitten sitäkin enemmän...

Työviikko loman jälkeen on mennyt aivan vauhdilla eteenpäin, säpinää on riittänyt sitäkin enemmän. Mutta eiköhän se tästä sitten taas pikku hiljaa tuo kortteilukin elvy. Tilasin tuossa viikolla nimittäin ekan pakettini valokuvapaperia, tarkoituksenani mm. tulostaa Vintage-aiheisia kuvia: olen nimittäin nyt todella ihastunut niihin. Olisivat sitten vaihtelua 3d- ja leimasinkuva-korteille. Olen nimittäin jo todella kauan ihastellut toisten vintage -kortteja ja nyt päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Ja täytyy sanoa että odottavan aika on tosi pitkä, kun tänään sain ilmoituksen että pkt on lähtenyt eli toivon mukaan sitten tiistaina viimeistään pääsen tulostamaan kuvia :o)

Mutta on tässä viikossa ollut mukavaakin. Hiihtolomaviikolla meitin kunnon telsu hajosi ja sen seurauksena on sitten 2.telkkana ollut 7":n dvd -soitin. Ei oo ollut sitten yhtään kivaa katella sitä eli telkan kattelu on ollut todella vähäistä. Mutta kiva että isäntä sitten ryhtyi kanssa tuumasta toimeen, hankki meille sitten vihdoinkin eilen uuden telkan ja vaatimattomasti 37":sen. Ihanaa! Pieni muutos siihen edelliseenkin normaalikokoiseen telkkaan. Mutta toivotaan ettei mitään muuta nyt sitten hajoa.

Jaahas. Se on sitten viikonloppu edessä ja tarkoitus on lähteä katsomaan vanhempiani ja siskon perhettä. Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!