Huh, nyt se on sitten aloitettu. Tässä hengähdän välillä, niin on hyvä kirjoittaa tänne. Aamupäivällä käytiin neidin kanssa kävellen kaupassa, kun neiti halusi. Ihan hyvä, parempaa liikuntaa se on kuin pyöräily: kävely oli reipasta aikaa meni mennen tullen yht.noin 20min.
Lisäksi olin kaupasta tulon jälkeen vain noin 15min kotona, niin taas lähdettiin: nimittäin sauvakävelylle, jota lääkärikin suositteli (30min/kerta).
No, 30 minuuttia siihen matkaan meni jota suunnittelinkin. Keskisyke 165 ja mittari piipitti koko ajan: en muista mitkä rajat siellä on miehen jäljiltä eli ne täytyy muttaa.  Ja lääkärihän sanoi että sykkeen pitäisi olla vissiin vähintään 65% maksimista. Tuolla reissulla syke vaihteli 165-171 välillä, pääosin. Pari kertaa piti nenä pysähtyä niistämään. Ja kiva, sainpahan peukaloihinkin (etenkin oikeeseen) kunnon rakon!  Sauvat ovat hieman liian pitkät, ja tupet alapäissäkin oli väärät kun oikeita ei löytynyt :o(

Tämä nyt oli tällainen kokeilukerta ens alkuun: huomasi että loppua eli kotia kohden tullessa (melkein kotona) alkoi vauhti hieman hiljentyä pikku hiljaa. Saas nähdä mitä polvi tykkää...Liikuntaa ainakin tulee viikoittain: jos teen tuon saman lenkin 3krt viikossa, lisäksi pyöräilen töihin (mäkien kera) joka päivä (jos sää sallii) ja matka on 13km edestakaisin. Siihen päälle sitten mahdolliset viikonloppufillaroinnit, tosin arvaa tekeekö mieli? Talvella (oikeastaan jo syksyllä kun alkaa olla todella pimeetä) sitten kun pyöräily  jää pois, niin sitten lisään sauvakävelyä tms 4krt/vko ja tuleehan lisäksi sitten työmatkakävely joka tosin ei niin kamalan pitkä ole koululta bussipysäkille.

Mutta nyt tämä neiti lähtee suihkuun, että jaksaa alkaa siivoamaan mahdollisia sunnuntaisia vieraita varten ja laittamaan ruokaa&leipomaan suolainen piirakka uuniin. Ja jos jaksan, niin iltasella varmaan voisi kortin pari taas tekaista.