Taitaa tämä helle jo tehdä sen, että kaikki mahdollinen ottaa päähän ja kympillä. Ja kaikki alkoi eilen...

Kävinpä paikallisessa silmälasiliikkeessä katsomassa itselleni uusia rillejä. Ja löysinkin sopivat ja kaikki ok. Varasinpa sitten ajan näöntarkastukseen johon sitten menin iltapäivällä. Optikko oli aivan ihmeissään ja kysyi minulta ensin että näenkö laseilla hyvin, mihin vastasin "joo". Koska en ole mitään hirveitä eroja huomannut näkemisessäni. Ja sitten tutkittiin huoneessa näköä ja optikko oli taas ihan ihmeissään kun vertasi saamiaan tuloksia vanhoihin tietoihin ja sanoi etten mielestänsä näe terävästi tms. Aloin jo tuumaamaan että joopa joo, että mitähän nyt. Hänpä sitten mittaili ja vertaili vanhoihin tietoja nykyisien lasieni mittoja. Ja jopas alkoi selvitä: prismat oli hiottu aivan päin hevon....kuuta. Pitäisi olla 1.5 niin oli tuon verran aivan väärään suuntaan ja vielä lisää!!! Tulinpa maininneeksi että on myös samalla kertaa saadut aurinkolasit vahvuuksilla ja että niitä en ole käyttänyt kahteen vuoteen sen takia, että saan kamalan päänsäryn&huonon olon. Sovimme että vien ne näytille seuraavana päivänä, eli tänään ja hän mittaa nekin sitten ja vasta sitten tilataan uudet linssit jne.

No, tänään sitten aamupäivällä menin aurinkolasien kera. Ja tietty sitten jännitin että onko ne oikein vain väärin. Ja arvatkaas että mikä oli tulos: nekin hiottu aivan päin peeetä ja vielä enemmän kuin silmälasini. Optikko ihmetteli että miten olen nähnyt näillä laseillani... Ja niin ihmettelen minäkin. Mutta nytpä sitten alkaa selviämään kahden vuoden aikaiset kamalat päänsäryt/migreenit, huonot olot jne. Ja se on sata varma, että vaikka näiden lasien hankkimisesta on kulunut 2v niin taatusti annan tulenkatkuisen palautteen Instruun. Ja mistäpä tällainen tavallinen ihminen olisi voinut aavistaa että linsseissä on vikaa: vaan olettaa että kaikki on niinkuin pitääkin.

Ja tiedänpä senkin, että tästä lähtien hankin lasini tästä oman kylän liikkestä josta olen saanut kunnon palvelun ym reilu 15vuoden ajan.

Toinen mikä suututtaa on se, että olen kahden päivän ajan käynyt (tai yrittänyt) postissa viemässä paria pakettia. Tuloksetta, kun posti on kiinni jonkun h....tin tietoliikennekatkoksen takia. Ja lisäksi tiedän että tänään on tullut Paperellan pakettinkin, enkä pääse sitäkään hakemaan. Ja jos huomennakaan ei onnaa, niin piru vieköön Huuto

Jaahas, johan sitä tuli purnattuakin. Mutta jotain hyvääkin: olen urakalla koonnut jouluaiheisia 3D -kuvia (*heh*), väritellyt leimakuvia ja tekaissut muutaman kortin. Siirrynpä nyt sitten pois ja katselemaan vaikka telsua ja manaamaan mielessäni.

Hellepäiviä kaikille!