Joo, vettä on tullut koko yön niin paljon että luulin että tulee kohta katosta läpi. Toisaalta on ihan hyvä että on satanut, niin kaikki pöly ym laskeutuu pois. Odottelen vain että tuo taukoaisi kunnolla, niin pääsen asioille kylälle.

Nimittäin: eilen jo soitettiin että lasini ovat tulleet. Jee Nauru Tosin silloin olin niin hikinen huhkittuani tuolla takapihalla, nin en lähtenyt hakemaan. Onneksi nyt sää alkaa selkiämään niin pääsen ne hakemaan. Ei malttaisi sitten millään odottaa. Muutenkin suunnittelen hieman ulkonäköni muutosta kuin vain uusien lasien kera. Saapi nähdä miltä näytän kun koulu alkaa ja mitä oppilaat sanovat :o) Kun paino junnaa paikallaan, ei laihdu, niin sitten muutetaan näköä muulla tavalla.

Fiilis on ollut todella saamaton, paitsi korttirintamalla, tällä viikolla. Uusia&lukemattomia kirjoja olisi vino pino tuolla hyllyssä, mutta kun ei saa aikaiseksi taas lukea niitä. Johan sitä loman alussa taidettiinkin pari kirjaa lukea. Montakohan vuotta menee taas että saan luettua kunnolla koko kirjan..

Eilen tuli leivottua sämpylöitä pitkästä aikaa ja sen kyllä huomasi, kun mukulat söivät ne tosi nopeasti. Ehdin tosin pakastimeen laittaa, mutta ei olisi kannattanut. Tänään olisi sitten taas tarkoitus, tai huomenna, leipoa lisää sämpylöitä. Jos vaikka innostuisi sitten leipomaan muutakin pitkästä aikaa.

Jaahas, taidanpa valmistua lähtöön kun tuo ilma näyttää niin hyvältä nyt. Mutta eri asia kuinka kauan...