Päätinpä tuossa jo jonkin aikaa sitten yks'kaks, että teen muistoalbumin kummitytölleni 1v lahjaksi. Tällä hetkellä neidillä on ikää 3kk, eli aikaa on hyvin.
En ole koskaan ennen tehnyt/harrastanut Skräppäämistä, mutta tästä on hyvä aloittaa. Ja albumista tulee ainakin omanlainen :o)
Albumin ja paperikirjan ostin jo viime viikolla. Viime viikonloppuna tein 1.sivun valmiiksi ja 2.sivulle liimasin jo paperin, kuvat vain puuttuvat. Tietysti täytyy ensin teettää niitä perinteisiä paperikuvia. Onneksi kun näin alussa päätin aloittaa tämän projektin, niin on hyvin aikaa eikä tarvitse tressata saatikka miettiä että "milloinkahan tämä kuva taas olikaan otettu". Olen siskoltani "tilannut" kuvia niin, että aina kun neiti esim. oppii jotain uutta niin täytyy olla kuva ja mm. 1. joulu/juhannus. Että saas nähdä millainen siitä sitten tulee.

Albun kansi on vielä tekemättä ja siihen ajattelin liimata vauva-kuvan taikka kukkia tms. On vielä hakusessa mitä kivaa siihen voisi laittaa. Saattaapi olla että päällystän lilalla tms kivalla paperilla ja sitten jotain kivaa päälle. Saas nähdä.

Ensimmäiselle sivulle liimasin siskoltani saamat kopiot 1. ultraäänikuvista: siitähän se kaikki tavallaan on lähtenyt. Äiti ja isi tietävät että odottavat ja Iina näkee isompana albumia katsellessaan, kuinka pieni on joskus ollut.

709056.jpg