Ja hyvin hengissä, vaikkei päivityksiä olekaan pitkään aikaan tullut. Tämä viikko on mennyt hurahtaen ja lisäksi olen ollut todella väsynyt. Korttejakaan en ole pahemmin tehnyt, pari joulukorttia vain. Kuvaa laittelen tänne kunhan ehdin. Viime viikon Jehkottaren Cardchallenge:kin jäi väsymyksin takia väliin, mutta josko tällä viikolla jaksaisin taas osallistua.

Täytyy myös sanoa, että laihduttaakaan en ole jaksanut *heh*. Viikko sitten torstaina sain sen kortsoni piikin oikeaan jalkapohjaan: oli meinaan sairaan kipeä sen jälkeen ja kipuilua kesti kuta kuinkin neljä päivää. Taisi Tiistai tällä viikolla olla ensimmäinen ihan kunnon, kivuton päivä. Eli oli siitä piikistä jotain hyötyä. Sitkeesti käytiin äidin kanssa lauantaina pienellä sauvakävelylenkillä.
Tällä viikolla en ole sauvakävellyt kertaakaan, on riittänyt että olen neljänä päivänä fillaroinut töihin eli 13km/päivä. Onhan sitä tullut liikuttua ihan tarpeeksi ja saas nähdä jaksaako lähteä viikonloppuna (vissiin hieman väsymys johtuu myös masennuksestani sekä panikoinnistani joka on taas oirellut aikas hyvin).

Mutta! Olen nyt kaikkiaan laihtunut noin 3kg! Jeees! En tosiaan ole pahemmin noudatellut mitään, kamalasti kasviksia tms syönyt. Olen syönyt aika tavallisesti, mutta herkkuja en ole pahemmin parin viikon aikana syönyt (paitsi vanhemmillani käydessämme tuli hieman syötyä mm. karkkia pitkästä aikaa). Keskisykkeetkin on ihan mukavasti laskeneet. Kahtotaan  miten jatkossa taas käy.

Mukavaa postiakin on tällä viikolla tullut. Niistä laittelen sitten kuvaa kunhan jaksan ja ehdin.

Oikein aurinkoista ja mukavaa viikonloppua kaikille!!