Alkaapa loma olla suunnilleen ohi, huomenna saa vielä "lepäillä". Ollaan oltu miehen kanssa tää viikko kahdestaa, kun mukulat olivat mummolassa Tuuloksessa ja eilen iltapäivällä tulivat kotiin.
Parina päivänä miehen kanssa "juostiin" kaupoissa. Pääsin jopa käymään Helsingissä Arabia keskuksessa ja Pentikillä. Sieltä kun saa II-laatua edullisesti ja Vanilja -sarja on se mitä hain. Helmikuussa kävin Rukalla ko. putiikissa ja silloin sieltä tarttui kaksi isoa kassillista II-laadun Vaniljaa (rahaa paloi reilusti, mutta silti tuli säästi vielä reilummin).
Hesan Pentikiltä ei nyt tarttunut mukaan kuin pari settiä kahvikuppeja lautasineen ja kummitytölle kiva hiiri -lautanen. Vaniljan II-laadun valikoima oli toooodella suppea :o(
Tiistaina käytiin kiinalaisessa syömässä, kun tänne sellainen on avattu. Yleensä käydään kebabilla, niin nyt yllätyin kun mies totesi että käydään kokeilemassa. Ruoka oli yhtä hyvää kuin yleensäkin, kun olen kiinalaisessa käynyt syömässä. Taatusti mennään toistekin, ehkä isänpäivänä....

Onhan sitä tullut tällä viikolla urakalla kudottuakin, kun vimma on nyt päällä. Sukkien teko loppuun (tai toinen sukka vain) venyi ja venyi, mutta nyt sekin on sitten tehty.
Keskiviikko iltana väsäsin neidille kivan punertavan (montaa väriä) kaulaliinan, joka menee joulupukin konttiin. Torstaina sitten aloittelin tekemään punaisia perus-tumppuja hälle.
Ostin myös kivan sinistä lankaa, josko tekisin myös pojalle tai jollekin sukat tms.


Jonkin verran olen tuossa myöskin, juuri äsken lisää, leimaillut kuvia ja huomenna sitten värittelen niitä. Harmittaa vain että yksi leimasin on kadonnut jonnekin: sama pää kesät talvet, enkä löydä sitä mistään. Se leimasin on vain ihana, Finnstamperilta tilattu iso perhonen. Toivottavasti löytyy jostakin.
Kortteja en ole muuten nyt tehnyt ja päätin että nyt saa joulukorttienkin teko riittää. Niitä tais tulla tehtyä about 50kpl.....
Mutta yksi kortti pitäisi saada ensi viikonlopuksi tehtyä, siskon avomiehelle synttärikortti. Kuva on jo valmiina, mutta pohjan valitseminen ym:t puuttuvat vielä.

Yli huomenna alkaisi taasen työtkin ja mielelläni menenkin. Taas jaksaa sitten pari kuukautta ja sitten on taas 2viikkoa lomaa.
Tylsää vain, että nyt sitten toi ilma on sellainen pimeä&sateinen. Sen vaikutus näkyy kyllä heti meikäläisessä: ei oikein inspistä mihinkään ja tekis mieli vaan olla.
Olenpahan ikkunoitakin pessyt varmaan kuukauden (sitäkään en ehdi tehdä kuin viikonloppuna)....

Joululahjojakin olen tuossa jo alkanut miettimään, kun en tykkää jättää viime tinkaan. Enkä tykkää lainkaan sitten joulukuussa juosta siinä kamalassa ruuhkassa etsimässä lahjoja. Neidille olen etsinyt päiväpeittoa tällä viikolla ties kuinka monesta kaupasta (normaalia yhden hengen), tuloksetta.
Ovat joko aivan lapsellisia tai sitten tylsiä yksivärisiä (ja ruman värisiä sellaisia).

Edit! Jihaa :o) Kadoksissa ollut perhosleimasin on löytynyt :o)