Eilen, ja tänä aamuna, sain kyllä kokea yllätyksen. Mukavan sellaisen. Tuossa heinä-elokuun vaihteessahan tuli eteen se, että täytyisi alkaa pudottamaan painoa ihan tosissaan. Mielestäni en pahemmin olen mitään laihduttajan ruokia tehnyt, tosin karkkia&sipsejä olen antanut itseni syödä kahden viikon välein. Lisäksi tällä viikolla päätin, että jätän makeutuksen (Canderel) pois teestä.
Tänään aamusella sitten vaaka näytti todellisen yllätyksen: nyt painoa noin -5,5kg! Olen kyllä tuossa silloin tällöin käynyt vaa'assa katsomassa että miltä näyttää ja painoa on lähtenyt ihan pikkariikkisen koko ajan (olen käynyt tarkistamassa että paljonkos nyt on sitten lihottu taas). Herkuteltukin on tullut....
Liikuntaakaan en ole pahemmin harrastanut (paitsi ykkösten liikkatunnilla hieman): ei sauvakävelyä vähään aikaan, eikä fillarointiakaan kuin muutama km tällä viikolla ja silti painoa lähtee pikku hiljaa.
Todella kiva yllätys siis! Tänään olisi tarkoitus tehdä Dallas-pullia, että miten onnistuu ja onnistuuko, niin tekisinkö niitä sitten pojan luokan tuleviin myyjäisiin :o)