Jep jep. Nyt sitten on tehty ihka ensimmäinen koru, nimittäin rintakoru. Tilasin viikonloppuna hieman helmiä ym Villihelmestä ja HelmiQ:sta ja tänään sitten molemmat kirjeet (ja paljon muuta) tipahtivat postilaatikkoon :o)
Uusimmassa Suuressa käsityölehdessä oli/on aivan ihana rintakorun ohje, jonka halusin kokeilla tehdä. Ja tällainen siitä sitten tuli:

                     1819293.jpg

Itse olen suht' tyytyväinen tuotokseen: vaikka moneen kertaan meinasi hermot mennä. Mielestäni pohja olisi saanut olla pyöreä, toisin kuin ohjeessa oli: antaisi paremman tuen ja olisi napakamman näköinen. Lisäksi minun metallilankani on kyllä hieman liian ohutta (piti kerran ottaa uusi pätkä 1. osaan), kun katkesi kun yritti "kiristää" kunnolla. Tästä tuli aika pieni, kun rintaneulaosan eli pohjan pituus 3cm. Mutta tämä on vasta kokeilu/testi ja nehän eivät yleensä kaikki parhaimpia ole. Täytyy tuossa jossain vaiheessa tilata lisää noita tikarihelmiä, kun kaikki tilaamani menivät tähän: tähän voisi laittaa vaikka isompiakin kuin mitä tässä korussa (ja ohjeessa on annettu).
Maiju tuossa yhdessä postauksessa antoikin hyvän vinkin, mitä saa hyviä helmiä ulkomailta. Mutta, lisää otan vinkkejä vastaaan mistä saa edullisesti ja jossa on monipuolinen valikoima. Voisin sitten tehdä tuonne sivu palkkiin ihan oman sivunsa niille!