päätin tännekin jotain kirjoitella. Yksin kertaisesti ei vain ole jaksanut. Nyt työsuhteeni on sitten virallistettu eli olen vakituinen koulunkäyntiavustaja. Aika on vierähtänyt melkoisesti, 2kk jo. Ja edelleenkään en päivääkään vaihtaisi pois :o)
Tuossa aikaisemmin jo sairastin ns. pikaflunssan, ei tarvinnut olla töistä ollenkaan pois. Mutta nyt sitten eilen illalla alkoi hieman oireilemaan ja yöllähän sitten olikin kurkku niin kipeä, ettei niellä kärsinyt :o( Ja nyt sitten lisäksi aivastellaan ja nenä vuotaa. Kuumetta ei kyllä vielä ole, eilen oli  hieman lämmön puolella 37,11 (yleensä jo 37:ssä alkaa palelemaan ja paikkoja särkeä). Saas nähdä miksikä tämä muuttuu ja menenkö töihin huomenna.

Vielä on viikko töitä/koulua ja sitten on viikon syysloma. Meillä varsinkin muutaman eka luokkalaiset kovasti jo lomaa odottelee. Itse taidan olla lähinnä kotosalla ja mukulat menevät Tuulokseen mummolaan.Ja aion ottaa ihan lunkisti.
Nyt alkaa tuo fillarointikin jo hieman vähentymään, kun ilmat alkavat kylmenemään ja kun matkaa on 6,5km suuntaansa niin ei kyllä mieli fillaroida pimeässä ja liukkaalla vaikka lamppu onkin.
Tuossa yksi päivä, jälleen kerran perhana, fillarin mittari zippasi: tais olla jo 3 tai 4 kerta tänä vuonna. Mutta onneksi muistan luvut hyvin ja laskeskelin että olen tänä vuonna (maalis-loka) polkenut lähes 1000km, mikä on mielestäni todella hyvin. Kun ajattelee, kuinka pienessä paikassa asuu ja välimatkat ovat todella lyhyet.
Ja täytyy kyllä sanoa, että muutenkin nyt jo alkaa tökkimään työ töihin fillaroiminen....

Jaahas, poika tuossa jo kaipailee aamupalaa eli taidanpa sitten sitä lähteä tekemään. Teekin taitaisi sitten tehdä ihan hyvää kurkulle.
   
                                         nature123.gif