Nyt on viime päivinä, tällä viikolla (ja taisi viime viikollakin) sauvakävelyt jäädä tekemättä. Tosin viime viikolla pyöräilin 4päivänä töihin. Tällä viikolla olen tosin pyöräillyt vain kolmena päivänä, mutta sitäkin vauhdikkaammin. Ja vielähän sitä ehtii sauvakävelemäänkin viikonloppuna, jos vain jaksaa. Väsymys kun on vaivannut kunnolla tämän viikon, toivottavasti ohi menevää.
Tämä aamu oli todella upea fillaroida töihin! Vaikka lämmintä oli vain +3, mutta kun aurinko paistoi niin se oli upeaa ja ilma oli raikas ja heräsi hyvin. Eilen tosin meinasi tulla hippasen vilu töihin fillaroidessa, kun oli eri takki kuin tänään (tänään sitten tuli niin kuuma iltapäivällä, että piti pysähtyä Myllykoskelle ja laittaa takki kassiin).

Paino on nyt pysynyt samassa eli tällä hetkelllä se on edelleen noin -3kg. Sykkeet on aikasta normaalit: aamuisin n.146 ja iltapäivällä keskimäärin noin 136 (iltapäivisin ajelen verkkaisemmin, helpompi takasin päin).
Mutta eiköhän se siitä pikku hiljaa taas. Mutta nyt tämä lähtee katselemaan telkusta Sydämen asialla -sarjaa, mikä on yksi suosikeistani.