Ollaan oltu kolme viimeistä iltaa lennossa. Olen jo vuosia sitten halunnut että uusi ruokapöytä pitää saada: se millainen se pitää olla on ollut myöskin tiedossa jo vuosia.
Tiistaina sitten aloitettiin Hyvinkäältä pöytää etsimään. Aluksi tuumasin että haluan Laulumaan Sara-pöydän, kunnes totesin juteltuani äitini kanssa että mäntyinen on huono idea: enpä muistanut ollenkaan että mäntyinen on todella herkkä kolhuille.
Ensimmäisenä aloitettiin Koti-ideasta ja sieltähän sitä sitten löytyi 1. varteen otettava ryhmä: yleensä sanon että heti nappas tai ei nappaa.
Keskiviikkona sitten jatkettiin Vantalla ja eilen Hyrylässä. Mutta jostain syystä aina tultiin siihen tulokseen että Koti-Idean ruokaryhmä on ollut parhain sekä ulkonäöltään, kooltaan että hinnaltaan. Ryhmän nimi on Björkdalh. Harvoin on niin, että se ensimmäinen on se parhain :o)

Onhan sitä tullut samalla sitten käytyä hieman muuallakin ja jotain pientä on sitten mukaan tarttunut, kuten ihanan vihreitä poppanan tyylisiä tabletteja (vai miksi niitä nyt sitten sanotaankaan).

Samalla ollaan myös uutta sohvaakin kahteltu, kun tiistaina tuli eteen se että uusi tarvitaan toisen ison sohvan tilalle. Neiti hyppäs, vaikka tiesi että kielletty, ja toisesta välistä ratkesi ompeleet oikein mukavasti isolta matkalta. Ovathan nuo sohvat jo useamman vuoden meillä olleet, mutta ovat kuitenkin hyvät ja laadukkaat aikoinaan Iskusta ostetut. Miehelle totesin, että sitten jos hankitaan, niin kaksi nojatuolia tai esim. kulmasohva. Mutta kun tuo toinen 2-hengen sohva on vielä ehjä ja hyvä. No saapi nähdä että mitä päätetään ja koska hankitaan. Toisaalta haluaisin seuraavaksi siniset sohvat tai sitten tumman harmaat, ja tuohonkin tietysti materiaalikin vaikuttaa.
Ja tää meidän kämppä kun ei ole koolla pilattu, niin sekä sohvan koolla ja keittiön ruokailuryhmällä on todella paljon merkitystä. Toivossa on hyvä elää, että isompaan kämppään joskus muutettaisiin.
Olisi melkoinen into hankkia uusia huonekaluja ym kivaa sisustamiseen....
Mutta nyt täytyy valmistautua lähtemään kauppaan ja postiin lähtöön. Josko sitten jatkaisi siivoamista ja pyykkäämistä.