Joo-o. Kävin tuossa Hyvinkäällä perjantaina asioilla ja samalla sitten taas menin käymään Hyvinkään Värinapissa. Olin jo valmiiksi päättänyt/suunnitellut mitä hankkisin tällä kertaa: kanniskelen lompakossa ns. ostoslistaa että jos satun eksymään askartelukauppaan tms niin tiedän katsoa mitä tarvitsisin.

Värinapista hankin 3 eri väristä kuultopaperia: lila (lempparini), pinkin ja keltaisin. Nämähän ovat tuttuja varmaan kaikille? Meinasin ostaa myös ruudullista ym, mutta sitten päätin etten otakaan kun niitä tuskin tulisi niin paljon tarvittua.
JEEE! Ja nyt sitten vihdoin ostin Fiskarsin kulmaleikkurin, pitsi-kuvioisen. Tietysti piti mökillä kokeilla tavallisella paperilla, mutta eihän se kunnolla onnistunut. Kotona sitten kokeilin ohulla kartongilla/korttipaperilla. Mulperi-paperi, se ei-revittävä, on huono tuohon rei'ittäjään.
Aina ei oikein kunnolla kohdistunut, mutta aika helppo käyttöinen kuitenkin.

Vielä pitäisi hankkia, tai ainakin suunnittelen, Fiskarsin boordirei'ittäjän lehti-kuvioisen. Onko jollain kokemusta tuosta: onko helppo kohdistaa jne? Kun eräässä askartelukaupassa vain myyjä näytti/esitteli tuollaista ja sanoi ettei itse tykkää siitä ja ettei hyvä. Nyt sitten epäröin sitä. Kolmas Fiskars tuote jonka ajattelin hankki on XL-kokoinen ovaalin muotoinen kuvioleikkkuri: on ajaton malli joka sopii kaikkiin kortteihin.
Hinnat noilla leikkureilla on vain aika suolaiset: näin työttömänä täytyy tarkkaan harkita ja säästää. Tosin Fiskarsit ovat kyllä kestävimpiä ja laadukkaita: maksavat varmasti itsensä takaisin. Eräässä askartelukaupassa myyjän kanssa puhuttiinkin noista rei'ittimistä ym, ettei kannata ostaa muita.

739673.jpg