Tänään on taas sellainen päivä, että meinaa tuo syöminenkin unohtua kokonaan. Päivän aloitan aina puuro+mehukeitto (sokeriton) -annoksella. Niin tänäänkin. Mutta nyt sitten puol kolmen maissa, oikeastaan jo ennen, tuumin että tarttisko syödäkin jotain tänään.
Unohduin tekemään korttipohjia, ja meinasi hermot mennä välillä, kun kaverilta on paperileikkuri (tosin pieni sellainen) lainassa. Niin ajattelin sitten käyttää sitä hyväkseni.
Olenpa tänään käyttänyt peräti noin 350kcal päivän 1870kcal:sta..... Ja kello on jo 15 :o(
No, ainakin sitten paino tippuu alaspäin kun ei tule syötyä. Tuo ei tarkoita sitä, että illalla sitten mässätään. Eilen nimittäin kävin samoin ja sitten kun söin kunnon ruoan (ja erehdyin syömään mm. laktoositonta kermaviiliäkin), niin mukavasti kostautui tuolla vatsan puolella: aivan mielettömät vatsapoltot. Ei sitten yhtään kiva fiilis :o(

Teinpä tuossa aamusella jälleen tilauksen tuonn Servettipuotiin: kirjekuoria ja korttipusseja. Niitäkin kun saa tuolta mielestäni edulliseen hintaa (vrt. Tiimari) ja kun saa kappaleittain just sen verran kun itse haluaa. Eikä ole vissiin kahtakaan viikkoa kun tilasin viimeksi. Servettipuodista on tullut yksi suosikeistani  netissä olevista askartelukaupoista.
Syyt siihen: nopea toimitus, edulliset hinnat+postikulut, hyvä valikoima ja laskua ei tarvitse maksaa etukäteen.
Sain eilen onneksi virallisen vahvistuksen tuolta Hollanista jwchobby.nl:stä, että maksuni on saapunut heille. Huh :o) Siitä kun on parisen vuotta kun on eu-maksua käyttänyt ja sai jännittää oliko mennyt oikein (ettei tarvitsisi maksaa toiseen kertaan). Senpä takia aina kun teen 1. tilauksen ulkomaille, teen pienen tilauksen että näen miten systeemit ym menevät. Nytpä sitten uskallan tehdä toistekin tilauksen, vaikka tuossa ekassakin meni päivää vaille 2 viikkoa saada se. Mutta kun tulivat, oli se palkitsevaa siihen nähden että en olisi saanut tilaamiani tuotteita tuolla summalla (9€ ja rapiat): laskin että täältä meiltä ostettuna olisivat olleet noin 15€ (3d arkithan ovat aika yleisesti 1€/kpl, ääriviivatarrat 1,50 ja kuultopaperit 1€ luokkaa).

Jaahas, nyt täytyy mennä katselemaan ykkösen sairaala-sarjaa (nimeä en muista). Josko samalla kortin väsäisi :o)