Nyt on vihdoinkin kuva, jossa uudet rillini. Aika lähellä entisiä, mutta nämä ovat sirommat. Tämä kuva on otettu viime lauantaina ystävien 2. lapsen ristiäisissä. Taitaapa tämä kuva olla onnistuneimpia minusta otettuja vuosiin.
                                   936746.jpg
Olin saanut neidinkin kerrankin näyttämään kivalta, kun oli antanut laittaa hiuksensa kiinni. Vaikka neiti alkuun ristiäisissä hieman mieltään, taas vaihteeksi, osoittikin.

   936753.jpg
Mutta olipa tuo poikakin aika totisen näköinen...936755.jpg

Korttien tekoakin olen taas tuossa alkanut miettimään. Tää aika menee niin kamalan kovaa vauhtia, että kohta on jo isänpäiväkin. Varmaan pitäis tehdä muutama kortti, siltä varalta jos joku muukin tarvitsee. Ja nyt päätin, että alan vaihtelun vuoksi kokeilemaan leimailua. Tarttee vaan käydä ostamassa väritöntä jauhetta, että saa musteet pysymään paikoillaan etteivät leviä leimasintusseja mm. käytettäessä. Pari kuvallista leimasinta olenkin jo Finnstamperilta hankkinut.
Viime viikolla Neakin halusi leikata&liimata 3d kuvia. Annoin sitten hälle pieniä kukkia (pari) ja todella nätistä leikkasi ja oikein liimaili palatkin! Taitaapa neidistä tulla minulle apulainen :o)

Tänään neiti lähti kokeilemaan (tai halusi) sählykerhoa. Tunnin verran kerho kesti ja jatkossa torstaisin aina tunnin. Tykkäsi kovasti olla ja haluaa siten mennä ensi viikollakin. Se on todella kiva, että jotain tuollaista liikunnallista haluaa harrastaa: jos vaikka hoikistuisi hieman....

Huomenna meillä on koulussa koulukuvaus. Yritän tässä miettiä, mitkä vaatteet laittelisin päälle. Tosin meidän koulussa ei tarvitse hienostella, kun vaan on siistit ja mukavat vaatteet. Mutta pakkelia on pakko hieman naamaan laittaa, että saisi nämä kivat mustat silmänaluset piiloon....  Muutenkaan en käytä oikeastaan muuta kuin puuteria ja ripsaria, joskus lisäksi kajalia. Kun tässä on tullut pyöräiltyä töihin, niin eipä sitä ole viitsinut itseään meikkailla ettei meikit ole pitkin poskia :o)
Jaahas, nyt taidanpa katsoa ihan kunnolla tuota Tuhkimotarinaa.