Kortteja tehdään ahkerasti, mutta päätinpä kokeilla ruoankin laitossa jotain uutta. Tämän nappasin Karppaajien keittokirjasta, mutta muutin sen verran että pekonin jätin pois ja sulatejuusto on eri. Hyvää tuli ja muillekin kelpasi. Mies vain totesi, että teit sitten neljälle: neiti on mummolassa ja meitä on vain kolme...

1247585476_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kana-juustokastike:

450 g broilerin maustamattomia fileesuikaleita

1 sipuli silputtuna

200g Ingman paprika-sulatejuustoa, kevyt

prk Alpro Soya -ruokakermaa 1,5%

Mausteita maun mukaan

Lisäkkeeksi tummaa makaronia ja keitin tuoretta porkkanaa ja kukkakaalia. Ohjeessa olisi ollut sieni-sulatejuustoa, mutta sitä en meidän kaupasta löytänyt: enkä älynnyt ottaa esim. kanttarelleja omasta pakastimesta. Hyvää tuli ja vatsakin on yhä toooosi täynnä. Nam nam!