Kortteja tehdään ahkerasti, mutta päätinpä kokeilla ruoankin laitossa jotain uutta. Tämän nappasin Karppaajien keittokirjasta, mutta muutin sen verran että pekonin jätin pois ja sulatejuusto on eri. Hyvää tuli ja muillekin kelpasi. Mies vain totesi, että teit sitten neljälle: neiti on mummolassa ja meitä on vain kolme...
Kana-juustokastike:
450 g broilerin maustamattomia fileesuikaleita
1 sipuli silputtuna
200g Ingman paprika-sulatejuustoa, kevyt
prk Alpro Soya -ruokakermaa 1,5%
Mausteita maun mukaan
Lisäkkeeksi tummaa makaronia ja keitin tuoretta porkkanaa ja kukkakaalia. Ohjeessa olisi ollut sieni-sulatejuustoa, mutta sitä en meidän kaupasta löytänyt: enkä älynnyt ottaa esim. kanttarelleja omasta pakastimesta. Hyvää tuli ja vatsakin on yhä toooosi täynnä. Nam nam!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.