Edellisestä päivityksestä onkin jo aika kauan. Tämäkin tällainen kuvaton postaus. tämä viikko on mennyt todella nopeasti ja viikonloppu osittain sitäkin nopeammin. Kortteja olen suunnitellut ja mieli tehnyt tehdäkin, mutta sille asteelle sekin on taas jäänyt.
Selän vointi on todella hyvä, ei särkyä tms. Nukkua tosin en oikein osaa vieläkään. Ke/to välisenä yönä pojalle paukahti oikein kunnon kuume ja yhä tänäänkin hällä on kuumetta, onneksi vain hieman yli 37: kun parhaimmillaan on ollut reilusti yli 39. Voi toista, yleensä hän ei ole noin kipeä saatikka että pitäisi olla kauan pois koulustakin.
Lisäksi sain eilen aamusella ikävän soiton siskoltani: isäni oli viety yöllä sairaalaan :o( Puhelun lopettamisen jälkeen meni pasmat sekaisin: tuli tuskan hiki ja pieni itkukin pääsi. Lauantai iltana kiidätettiin Helsinkiin operoitavaksi ja tänä iltana takaisin kotisairaalaan. Puhelujen vaihto on ollut tasaista ja isällekin olen kerran puhelimessa puhut: kuulosti hyvältä, mutta terveeltä. Me kaikki odotamme että isä tervehtyisi ja pääsisi kotiin. Huomenna töihin, niin ajatukset eivät pyöri tuossa asiassa.

Laskin tuossa että tasan kahden viikonpäästä olen ollut melkein 1pv:n (1.) joululomalla. Tämä aika menee todella nopeasti, aivan liian nopeasti. Alkaa jo ahdistamaan koko joulukin, kun tuntuu että kaikki on vielä hankkimatta (vaikka vain joitain lahjoja puuttuu).  No, onneksi joulu on vain kerran vuodessa. Saapi sitten heti joulun jälkeen alkaa suunnittelemaan neidin 9v. synttäreitä, kun on syntynyt 31.12 (saapi taas katsella kun raketteja ammutaan).

Mutta oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Nyt täällä meillä on pakkasta -2,7 ja toivottavasti sitä luntakin saataisiin...