Nyt on sitten oltu viikko töissä. Alkujaan todella jännitin, mutta paikka ei ollutkaan mikään niin "kamala" kuin luulin. Tietysti kun paikka/työ on aivan uppo-outo, niin sitä miettii että osaako jne. Mutta tosiaan ihan kivasti meni, eikä enään pelota :o)
Mieltä lämmittää kovasti, kun oppilaat (ei kaikki vielä, mutta moni) tulee juttelemaan, tervehtivät, tunnilla kysyvät reippaasti apua jne. Se on myön ihanaa kun olen ollut paljon ekalla auttelemassa, niin pari kertaa oppilasta on kysymyt "missä sinä olit" kun olin ollut edellisen tunnin muualla puuhaamassa ja eilan yksi oppilas kysyi, että tuletko maanantaina ekalla tunnilla :o) Vielä tietysti on asioita mitkä jännittävät, että olenko tehnyt työni hyvin ja onko rehtori+muut tyytyväisiä panokseeni.
Nythän tässä oli vasta 1.vko ja 1.viikkohan on lähes aina uuden oppimista, ennen kuin oppii täysin oma-aloitteiseksi kaikkeen jne.

Tällä viikolla tuli sitten poljettua kolmena päivänä töihin eli noin 40km: kahtena päivänä menin bussilla. On se rankkaa kun töissä kävelee lähes koko ajan ja sitten tuo noin 13km: pyöräily siihen lisäksi. Helppoahan tuo polkeminen on eikä matkakaan paha, mutta tuo pirun helle on iltapäivällä sen verran kova (kun töissäkin tulee välillä karmea hiki) kotiin päin polkemin on välillä todella tukalaa. Mutta on laskenut että tuon matkan polkemiseen menee noin 20min/suunta. Kun matkalla on myös (toiseen suuntaan) todella ärsyttäviä loivia, mutta pitkähköjä mäkiä. Välillä tullaankin sitten pitkä matka polkematta, tukka hulmuten :o)

Korttirintamallakin on nyt ollut hieman hiljaista. Tuossa toissa iltana telkkaa katsoessani kyllä leikkelin&liimailin 3d -kuvia valmiiksi, ei tarvitse sitten kuin valita pohja ym mihin sitten laittaa. Mutta kaksi cd-korttia (joulu) sain kyllä tehtyä valmiiksi eilen iltasella. Kunhan on aikaa jossain vaiheessa viikonloppua, laittelen sitten taas tänne kuvia.