Jälleen kerran tein kanaa: sitä meillä syödään muutenkin kyllä aika usein. Itse tykkään kanasta enemmän kuin esim. kalasta. Päätin tuossa myös, että voisi kokeilla ruokaohjeita Karpin Keittokirjasta: paljon loistavia ohjeita.

Ensimmäinen kokeiluni on Texmex -kana, josta varsinkin poika tykkäsi paljon. Eli voin siis tehdä tätä toistekin. Muokkasin hieman ohjetta.

               1242140780_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

TexMex -kana

6 maustamatonta, luutonta broilerin rintafilettä

150g ranskankermaa

prk valmista tacokastiketta

pss porkkana-parsakaali-kukkakaalisekoitusta

Vuoan pohjalle ensin tuo porkkana-parsakaali-kukkakaalisekoitus, sitten rintafileet ja päälle sekoitettu tacokastike-ranskankerma.

Paistetaan 200 asteessa 40 min tai niin kauan että pinta alkaa ruskistua. Itse taisin paistella noin 50 minuuttia ja hyvää tuli. Tarjoile riisin kera!