Nyt on nimittäin sitten taas kotiuduttu reissusta. Maanantai aamusell startattiin kohti Yyteriä ja tänään illalla sitten palattiin maisemiin. Hellettä ja aurinkoa piisasi enemmän kuin laki salli, hih Hymy

Uimista en ole harrastellut vuosiin, joskus mukulani tuli pulikoitua aina kuin mahdollista. Nyt sitten tuli kylpylän puolella pulikoitua päivittäin ainakin parin tunnin edestä. Rannalle en halajannut lainkaan: en ole auringon palvoja ja päänuppi ei muutenkaan kesä auringossa oloa. Riitti että tänään kotiin tullessa tuli huono olo&pää kipeäksi, kun oli kuuma ja aurinko helotti.

Lisäksi kävin pari kertaa punttisalilla, Ukk-kävelytestissä ja lisäksi hemmottelin itseäni kasvohoidolla, mies tarjosi Pusu Eilen en käynyt uimassa lainkaan, kun iho alkoi kuivua ja hilseillä atooppisen ihon takia.

Ruoka oli hyvää: etenkin kun sain pyydettäessä maidotonta. Ja muutaman kerran sainkin perheeltä murhaavat katseet kun tuli pihviä ym hyvää pöytään. Sen suhteenkin palvelu oli täyden 10 arvoinen!

Menomatkalla poikkesin Porissa askartelukauppaan, josta mukaan tarttui vain 8 erilaista nauhaa metrin verran ja 5 Promarkers -tussia. Tusseja olisin ostanut vaikka kuinka, mutta piti stoppailla. Lisäksi postissa odottelee tällä hetkellä 2 pkt:ia, joista toinen on Heinikan. Täytyy huomenna mennä noutamaan.

Nyt kyllä saa jatkuvasti korjailla kirjoitusvirheitä, että taidanpa poistua. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Edit: huomaan että täällä blogissani käy vierailijoita. Olisi myös mukavaa jos jättäisit kommenttia, niin tietäisin keitä kaikkia täällä käy ja olisi mukava tutustua uusiinkin blogeihin!