Tällä kertaa kielteistä, mutta osittain myönteistäkin. Jo tooodella kauan olen havitellut Cuttlebug:n Olivia -stansseja, mutta jättänyt hankkimatta kun ovat niitä kalleimpia. Mutta kesä-heinäkuun vaihteessa sitten päätin että nyt ne on hankittava. Ja kuten aina, tilasin nekin täältä.

Ensin aikaa meni melkein pari viikkoa eikä mitään tapahtunut tilaukseni tilalle. Laitoinpa meiliä ja vastaus oli että on loppu varastosta ja on tulossa. Heti perään tuli uusi meili, että onkin tullut varastoon. Meni aikaa, ei mitään muutosta tilauksen tilassa. Laittelinpa taas uuden ja melkein sama vastaus, on tulossa. Ja vihdoin viime sunnuntaina laitoin taas ja tuumasin että nyt menee kyllä aika liian pitkäksi ja kun ko. puodin tekstissä oli koko tuon ajan teksti "in stock". Tulipa vastaus, että nyt on lähetetty ja tuo päivä oli maanantain 20.7.

Ja yllätys yllätys! Juuri hain postin ja nuo stanssit löytyivät postilaatikosta! Että kyllä jenkeistäkin tulee posti nopeammin kuin melkein pari viikkoa. Nyt olen tyytyväinen kun sain nuo. Sanotusti en ole maltillinen: etenkään kun informaatiota ei tule, ellet kysele itse. Mutta aion kyllä tilata tuolta kohta taas, pienen tauon jälkeen, mm. stansseja kun ovat edullisimpia postikulujenkin kera kuin täällä suomen maalla.

Plaah, tulipahan taas purettua. Menen taas laittelemaan nauhoja, mitä Piialta huusin huutiksesta, nauhalaukkuuni.

Mukavaa perjantaita kaikille!