Mutta ajattelinpa tännekin muutaman rivin raapustaa. Nyt on tullut hieman huonosti päivitettyä blogia. Tuntuu että on ihan väsynyt eikä oikein ole innostanut korttien tekokaan, vaikka muutaman tänään päivällä väsäsinkin.
Töissä on ollut mukavaa: vaikea uskoa, että on jo kaksi viikkoa mennyt! Oppilaatkin ovat todella mukavia ja nyt olen aika hyvin oppinut nimeltä 1.luokkalaisetkin, että kuka on kukakin. Sellainen paikka ettei stressata tarvi. Tosin tuo ruoka-puoli on edelleen "heikko": aamusin saan syötyä vain jogurtin, töissä leipää+jogurtin+EHKÄ hedelmän. Illalla sitten hieman paremmin tulee syötyä. Mutta kun ajattelenkin ruoan tekemistä, niin YÖK!
Aamusin tulee yökkäiltyä, kun vissiin kuitenkin vähän jännnittelen tuota työhön lähtöä.  Kuntoiltua tulee ainakin kunnolla, kun lähes päivittäin tulee poljettua edes takaisin yht.noin 13km. Mittari näyttää nyt yht. noin 500km. Aika hyvin, vaikka itse sanonkin :o)
Yöt on tullut kanssa nukuttua todella heikosti viimeiset pari viikkoa: alan pilkkimään sohvalla jo noin 20:30 jälkeen ja varmaan torkahtelenkin. Mutta viimeistään kymmeneltä sitten olen mennyt ihan sänkyyn nukkumaan: mutta, nukun vain n. 4,5tuntia ja aina klo. 03:00-03:30 olen herännyt (menen nukkumaan kuinka myöhään tahansa).  Sitten on tullut töissäkin välillä haukoteltua enemmänkin... Mutta nyt viikonloppuna sitten olen ottanut univelkaa takaisin, Stilnock:in kera. Eihän sitä muuten niin kauaa jaksa skarppina, jos ei nuku kunnolla välillä. Onpahan sitä välillä tullut otettua tirsatkin päivällä, viimeksi tänään.

Vielä on kaksi päivää tätä sopparia jäljellä, eli 28.8 oli vika päivä. Jännittää tuo jatkoa, vaikka uskon kyllä että työt tulee jatkumaan vielä eteenpäin.

Perjantaina kävin Hesassa allergiatesteissä, mikä on kyllä täysin turha ja p...ska keikka. Olisi voinut kyllä ihan jätää väliin, ei mitään uutta. Paitsi että banaani oli 4 ja omena oli 3: banaani oli suuri yllätys siihen nähden, että omenasta esim. kurkku kirvelee mutta banaani ei oireile mielestäni lainkaan.
Maanantaina sitten menen vihdoinkin työhöntulo tarkastukseen. Saas nähdä mitä täti sanoo, läpäisenkö testin.
Kohta pitäisi tulla 1. tilikin. Jännittää, vaikka tiedänkin paljonko palkkani on täydestä palkasta (mikä on tooooodella paljon siihen, mitä olen Kelalta saanut tähän asti kun miehen tulot katsottu mukaan).

Nyt täytyy vissiin mennä tuutimaan, kun silmiä repii niin kamalasti. Ehkäpä sitten huomenna jaksaa taas jotain kirjoitella.