Näyttää siltä ettei viime viikosta ole pudonnut paino lainkaan, pikemminkin tullut takaisin päin. Viikonloppuna tuli kyllä liikuttua todella reilusti ja kcal:itkin jäivät alle sallitun... HÖH! Mutta ei pidä lannistua, vissiin. Mutta kyllä on pettymys.
Eipä ole vyötärömitassakaan muutoksia parempaan.

Maanantaina en käynyt vaa'assa ja merkinnyt keventäjiin sitä. Vaikka virallinen punnituspäivä on aina maanantai, niin punnituksen voi tehdä muunakin päivänä. Nyt en käynyt maanantaina, kun takana viikonloppu ja tuli tuli jonkin verran herkuteltuakin (vaikka kävelyä oli noin 10tuntia yht).
Täytyisi varmaan normalisoida tuo päivän syöminenkin: aamupala on tullut syötyä aikasta myöhään joka päivä. Eilen pääsin syömään aamupuuroni vasta 11.30: olin nimittäin juuri laittamassa kun kaveri tuli kylään ja puuron keitto jäi sitten siihen.
Ja taas kamala miettiminen, mitäköhän ruokaa sitä tänään tekisi. Olen tehnyt niin, että käyn joka pv kaupassa tms että pääsen pyöräilemään. Nytkin kun on ollut todella huono ilma, niin ei oikein ole päässyt (olen kyllä mennyt pakolliset menot fillarilla). Päätin tuossa eilen aamusella että kunhan ilmat paranee (iltaisin), niin pyrin lähtemään kunnon kävelylenkille (ehkä sauvojen kera).

Nyt ei naurata :o(