Nyt on pakko pitää "pakkolomaa" kortien teossa. Nimittäin eilen sitten käytin viimeiset 1mm:n 3d tarrat. Niitä 2mm:n olisi kyllä parikin levyä, mutta kun niitä en tykkää käyttää. Etenkin jos on paljon osia liitettävänä. Hyvä syy pitää taukoa korttien teossa, eilen kun päätin että nyt on pakko laittaa pussin nyörit kiinni tuo törsäämisen suhteen. Tosin yksi satsi on huuto.netistä vielä tulossa :o)

Hirveästi ei kyllä jaksakaan nyt mitään, kun on todella mukava päänsärky ja lisäksi vaikka klo. on vasta kymmenen niin on jo mielettömän kuuma. Päänsärky taas johtuu tosta lähes syömättömyydestä. Ei kun olenhan minä sentään 2d rasvatonta jogurttia syönyt tänään :o)
Ja reilun tunnin päästä pitäisi lähteä fillaroimaan pojan kanssa sinne parturiin, nyt kun kerrankin muistan sen :o) Mutta arvatkaa innostaako lähteä tuonne lähteä fillaroimaan, ei todellakaan. Mutta kun on tottunut päivittäin fillaroimaan, vaikka vain muutaman kilometrin, niin siitä tavasta ei kyllä luovuta kuin pakolla. Sää kuin sää, fillarilla mennään :o)