Torstai ilta menikin mukavasti leipoen, kun lupauduin leipomaan kolme kuivakakkua Markuksen luokan myyjäisiin joilla kerätään rahaa leirikoulua varten. Mutta yleensähän se on niin, että kun on joku tietty tarkoitus niin eihän ne leipomuksen onnistu... Onneksi 1.kakku hajosi, mutta saipahan sitten herrasväkikin kakkua maisteltavaksi. Eipä tarvinnut montaa kertaa sanoa, että tuossa on että voi syödä.
Tein tosiaan kolme kuivakakkua, suklaa sellaista.

Eilen sitten alkoi myyminen klo. 17 S-Marketin aulassa ja mukavasti olikin kaikenlaista leivonnaista tarjolla. Mieheni meni kaupalla käymään (kun 600m:n päässä kun asutaan) ja sanoi että kaikki myynnissä olleet kuivakakut olivat menneet kaupaksi&lähes kaikki oli jo myyty!!! Todella upeaa! Tiedetäänpä sitten että ensi kerralla voi huoletta leipoa enemmänkin.
Tänään oli sitten toinen myyntipäivä, alkaen klo.10:stä eteenpäin. Samalla kun puoli yhdenmaissa kävin ruokaostoksilla niin moikkasin sitten heitä ja kysyin miten on mennyt. Todella hyvin olivat jälleen myyneet ja jäljellä oli vain ne mitä pöydällä oli! Jälleen voin sanoa, että upeaa! Varmaan sitten ensi viikolla selviää, mitä myyjäiset tuottivat. Tänään vain oli ns.  tungosta, kun siellä oli myös myymässä toinenkin luokka luokkaretkensä hyväksi. Mutta tänään (ja eilen ) oli hyvä päivä, kun huomenna on isänpäivä ja itseleivotut tekevät aina kaupppansa.

   
          1051925.jpg