Nyt on sitten karppaus menossa 5.viikon puolessa välissä. Ja loistavasti jatkuukin. Maanantaina kävin viimeks vaa'assa ja se näytti kaikkiaan -5,5kg! En muista koska viimeks olis ollut näin hyvä fiilis Nauru Liikuntaa en ole harrastanut yhtään sen enempää, kermaa&voita käytän (kohtuudella) ja paino tippuu. Sitä on moni todennut, että erikoista. Mutta onhan se niin, että kun ei ole sokeria niin pakko polttaa sitten sitä rasvaa pois. Painon pudotusta voi seurata myös tuolla oikealla yläkulmassa olevasta laskurista.

Syön 3krt päivässä: aamulla, päivällä ja illalla (ennen kuutta). Ja näin lomalla ollessa tulee kanssa huomattua, että kuinka pitkää pystyykin olemaan syömättä, toisin kuin ennen. Välinapostelut on jäänyt pois, maha täyttyy helpommin kuin ennen ja silti pitää nälän todella hyvin&kauan pois. Eipä siis kannata lähteä seisovaan pöytään syömään Silmänisku Ennen en tykännyt kuivasta siideristä yhtään, mutta eilen sitten pitkästä aikaa sellaisen join: olipas makeaa ja hyvää. Täytyyhän sitä joskus herkutella.

Alku viikosta kävin mm. keliakiakokeessa. Ja jos niin käy että se minulla on, niin eipä tuo järisyttävää muutosta elämään tuo: kun en muutenkaan syö viljatuotteita ollenkaan. Joskus kyllä tekee Vaasan ruispaloja mieli, nam.

Tänään tarttis lähteä mökille pariksi päiväksi, saas nähdä mitä siitäkin tulee. Ei yhtään inspirois: siellä kun ei ole tekemistä.

Eli syksyistä torstain jatkoa kaikille!