Ei voi muuta kuin sanoa, että ihanaa! Huomenna käydään vielä koulussa ja sitten alkaa kauan odotettu/ansaittu loma. Pari ekaa päivää ajattelin vain olla. Tää viikko onkin ollut vilskettä kaikin puolin. Puuhaa on riittänyt koulussa, keskiviikkona käytiin retkellä Hesassa (Luonnontieteellisessä museossa ja Annantalossa). Tänään oli sitten kevätkirkko. Ja kyllä huomaa että oppilaat ovat olleet innoissaan lomasta: ovat olleet todella levottomia jne.

Luonnontieteellisessä museossa en ole koskaan käynyt, en ainakaan muista: suosittelen paikkaa muillekin ja kannattaa varata kunnolla aikaa tutkimiseen. Meillä loppui aika kesken :o( Ja sitten tuo Annantalo, myös uusi tuttavuus minulle. Mielettömän upeita kirjailijoiden tekemiä kuvitus-tauluja kirjoihinsa. Tätä paikkaa suosittelen myös muille.

Tänään on ollut todella lämmintä: oli mukava, osittain, fillaroida töihin pitkästä aikaa. Ja huomiseksi ja viikonlopuksi muutenkin on luvannut todella lämmintä. Heillä joilla on lakkiaisia tms juhlia, niin on aivan mahtavat ilmat luvassa :o)

Suunnitelmiakin olisi, mutta saas nähdä pitävätkö tai toteutanko ne. Ensi viikolla olisi suunnitelmissa mennä Sinelliin loppuviikosta ja heti jussin jälkeen Yyteriin perhekuntolomalle. Olisiko jollakin hyviä vinkkejä missä kannattaisi käydä? Kenties askartelukauppoja tms???

Taidanpa taas siirtyä taka-alalle ja levätä hieman vauhdikkaan työpäivän päätteksi :o)