Do diin. Nyt sitten jatkoin sitä Keventäjiä: otin jälleen sen 3kk jakson. Edellisellä kerralla tavoite oli aika tajuton: 10kg 10vkoa. Nyt otin vähän iisimmin eli 6kg ja 12vkoa: kivempi sitten yllättyä jos ja kun painoa tippuukin enemmän.
Edellisellä jaksolla kcal-määrä oli 1350kcal/pv, nyt kun tavoitteeni on tuo niin käytettävissä on hulppeat 1780kcal!!!! Mutta veikkaampa että jää kyllä alle, kun nuo liikkumiset ym vähentävät eli antavat lisää kcal:ra käytettäväksi.

Itse tykkään Keventäjistä kaikkein eniten: on meinaan tullut kokeiltua myös Painonvartijoita. Aikoinaan, kun neiti täytti 1v eli 6v sitten, laihdutin itsekseni painonvartijoiden ohjeilla n.2kk:ssa 10kg! Se oli todella suuri saavutus, mutta eipä tuosta ole mitään "jälellä" muuta kuin muisto vain. On tuota elopainoa tullut sen verran paljon sen jälkeen.
Eli lähtöpaino on nyt 100.1kg: APUWA!!!!! Omasta mielestäni vaikka tuota elopainoa on todella reilusti, ja liikaa, niin on muutama hyvä puoli (toisaalta myös huonojakin):
1. omaan vyötärön -> tuottaa kyllä ongelmia mm. housujen hankinnassa, kun kaikki vyötäröstä AIIIIVAN liian isoja.
2. Omaan muodot
3. Ei epämääräinen, muodoton.

Vielä on jäljellä siis kaikkiaan 20kg mitä haluan pudottaa pois (alkujaan siis n.25kg pitää saada pois). Syksyllä kun on tulossa ristiäisiä, niin olisi kiva mennä sutjakkana/hoikempana juhliin. Siinä on ihan hyvä/loistava tavoite. Eikö totta?