sunnuntai, 19. elokuu 2007
Kinkkupiirakka
KINKKUPIIRAKKA
Pohja:
125g laktoositonta margariinia
6 dl vehnäjauhoja
1 dl vettä
1 tl suolaa
Täyte:
n.350g palvikinkkua suikaleina
450g (iso pss) parsakaalia, myös tuore käy
1/2 paprika (riippuen koosta onko iso vai pieni)
pss emmentaljuustoraastetta
6 munaa
6 dl laktoositonta maitoa
Paista pohjaa ensin 225 asteessa noin 10min: laita täytteet päälle ja paista 175 asteessa noin 50min.
Täytteeseen voi käyttää myös esim. fetaa, sipulia.
Ohjeessa olisi oikeasti maitoa vain
Täytteesee tulisi oikeasti maitoa vain 2dl, mutta olen halunnut tehdä kevyemmän pelkällä maidolla. Hyvää on ollut :o)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.