Tänään oli tupperit, ainakin piti olla: osa kutsutuista ei edes tullut saatikka ilmoittanut mitään. Mutta saimmepa me muut sitten nauttia enemmän kahvipöydän antimista.
 
                    835965.jpg

          KINKKUPIIRAKKA

Pohja:
125g laktoositonta margariinia

6 dl vehnäjauhoja
1 dl vettä
1 tl suolaa

Täyte:

n.350g palvikinkkua suikaleina
450g (iso pss) parsakaalia, myös tuore käy
1/2 paprika (riippuen koosta onko iso vai pieni)
pss emmentaljuustoraastetta
6 munaa
6 dl laktoositonta maitoa

Paista pohjaa ensin 225 asteessa noin 10min: laita täytteet päälle ja paista 175 asteessa noin 50min.
Täytteeseen voi käyttää myös esim. fetaa, sipulia.
Ohjeessa olisi oikeasti maitoa vain
Täytteesee tulisi oikeasti maitoa vain 2dl, mutta olen halunnut tehdä kevyemmän pelkällä maidolla. Hyvää on ollut :o)