Laskin tuossa että nyt olen ollut 5vko:a töissä ja ensi viikolla lähtee 6:s vko. Aika mennyt melkoista vauhtia eteenpäin, etenkin kun tuo paikka on nyt sellainen jossa tykkään todellakin olla.
Päivitykset menevät aina viikonloppuun, kun viikolla en jaksa/saa aikaiseksi tänne päivitellä. Viime viikonloppukin oli melkoisen kiireinen: lauantaina oli ensi meillä kaikilla (omilla kouluillamme) urheilupv ja sitten iltapäivällä pitkin mennä jo sitten ristäisiin. Hyvin ehdittiin.
Sunnuntaina sitten lähdettiinkin Karkkilaan mökillä käymään. Ja se viikonloppu meni aivan mielettömän nopeasti.

Nuhaakin ollaan tässä oikein kunnolla podettu, taisin tartunnan pojalta saada. Nimittäin se iski sitten la-su välisenä yönä kurkkukivun kera. Mutta sitkeesti ollaan oltu/oltiin töissä ja jopa fillarilla töihin menin, vaikka puolikuntoinen olinkin. Tosin piti pari kertaa pysähtyä matkalla nenään niistämään ja henkäisemään. Torstaina oltiin jo voiton puolella: tämä nuha meni helposti ohi, ei edes kuumetta tullut vaikka olo välillä olikin sellainen että olisi voinut olla. Vielä on hieman nenä tukkoinen ja kurkkua kutittaa silloin tällöin.

Eilen sitten olin koko päivän opettajana, kun oikea opettaja oli tullut kipeäksi. Jännitti hieman, mutta hyvin meni vaikka oman luokka hieman kokeilikin välillä :o) Toivotaan että opettaja tervehtyy ja tulee maanantaina kouluun.

Eilen illalla meidän neidillä meinasi itku tulla ja tulikin. Oli meinaan siinä uskossa että toiset ristiäiset ovat jo tänään. Ja ko. ristiäiset ovat vasta ensi lauantaina: siitäkin viikonlopusta tulee kiireinen, kun pitää lisäksi käydä vanhemmillani Tuuloksessa, veljelläni ja lisäksi vielä siskollanikin kylässä uutta kotia&tietysti kummityttöäkin katsomassa (ikävä jo onkin).