Nyt ovat meinaan kantapäät suhteellisen normaalit, terveet. Pääsiäisenä tuli vissiin käveltyä niin paljon vähemmän, että maanantaina totesin "Hei! Kävely tuntuu normaalilta".
Eilen ja tänään on kyllä tullut käveltyä oikein kunnolla: kylän toiselta puolelta toisella mm. kaupan kautta. Eilen nimittäin kävin työfysioterapeutilla. Kokeiltiin erilaisia venyttelyjä ja kyllä jalkoja, etenkin oikeaa, käännettiin ja väännettiin. Sain myös pari paperia joissa paljon hyviä venyttely ohjeita, josko näillä sitten saataisiin kuntoon kun näin hyvältä näyttävät&tuntuvat.

Tosin tänään oli aamulla hieman kipeä tuo oikea kantapää eilisestä venyttelystä ja kävelystä. Saas nähdä miten huomenna. Mutta se on mielestäni hyvä ja kivaa, ettei nyt tartte kävellessä miettiä että hitsi kun sattuu (välillä enemmän ja vähemmän).

Samalla uusin sitten allergialääke -reseptintikin, kun olen nyt noin pari viikkoa syönyt niitä. Että on sitten kun siitepölyaikana lääkitys kondiksessa. Nyt taitaa kyllä olla tulossa kunnon flunssa, toivottavasti ei se sitkea kovasti pelätty: kun välillä räkä lentää ja kurkkukin on nyt hieman "arka". Pidetään peukkuja ettei tauti iske :o)