Nimittäin tuolla ulkona: näyttää tulevan vissiin harmaa&sateinen päivä. Kun taas viikonlopuksi lupasivat hellettä.
Tässä mietiskelen, että mitäköhän sitä tänään tekisi tuon normaalin kauppa- ja postirutiinin lisäksi.
Täytyy kyllä tänään soittaa mukuloiden koulun rehtorille, täytyykin etsiä puh.nro, ja kysyä siitä koulunkäyntiavustajan paikasta. Sillä olin heti jussin jälkeen työhaastattelussa ja lupasi sitten soitella seuraavan viikonlopussa. No, onneksi en odotellut soittoa: näin koulun ent. rehtorin joka on nykyisin kunnan opetuspuolen pomo tms ja kertoi että menee kuulemma elokuun alkuun lomien takia.
Nyt on sitten perjantai ja 3.pv eikä soittoa ole kuulunut ja lisäksi koulut alkavat jo ensi viikon torstai: ei se rehtorikaan kyllä enään lomilla voi olla kun pitää koulun alkua suunnitella&valmistella. Saas nähdä.

Poika pitää viedä parturiin että on sitten siistin näköinen. Neitikin tuossa tuumaillee että "hän kans": onneksi on sellaiset hiukset ettei tule otsis silmille vielä vaikka kävi parturissa viimeksi toukokuun puolessa välissä! Yhdessä asiassa, pyöreyden lisäksi, on tullut äitiinsä. Nimittäin hiuksissa: kovasti kihartuvat ja ovat paksut, mutta neiti on vain blondi ja minä ns. ruskeaverikkö.

Lisäksi tänään tulee 3vko:a kuluneeksi kun kävin tarkistuttamassa näköni ja tilaamassa silmä- ja aurinkolasit Instrusta. Ja luvattiin että kolmisen viikkoa menee. Saas nähdä soittavatko tänään, mitä kyllä epäilen suuresti. Mutta jos ensi viikolla tiistaihin mennessä ei tule soittoa, niin soitan kyllä itse että missä mennään kun ei näy eikä kuulu.
Tuntuu että nyt kaikilla ja joka asiassa kestää, kestää. Esim. viikko sitten torstaina tein tilauksen Servettipuodista, nyt ma tuli illalla meili että ruuhkaa ja toimittavat til.järjestyksessä. Eipä tullut eilenkään tilaustani ja illalla laitoin meiliä & kysyin, että missä vaiheessa on: ei vastausta. Muutaman kerran olen tilannut ja toimitus on ollut nopea, muttei nyt. Toimitusten käsittelypäiviksi ovat merkinneet ma&to: mutta mielestäni ei ihan taida kyllä paikkaansa pitää.
Saapi nähdä tuleeko tilaustani tänäänkään: onneksi tilaus ei ole iso, mutta kun tarvisen kipeästi niitä tilaamiani korttipusseja (kun ne on loppu) niin sen takia sitä tässä turhautuu.
Tein eilen iltapäivällä ns. pikatilauksen tuonne Lumikelloihin. Ko. puodista on tullu suosikkikauppani: edulliset hinnat, monipuolinen valikoima, todella nopea toimitus. Eikä postikulutkaan pahat. Nyt jännätään tuleeko kirje tänään :o)

Tulipa muuten eilen illalla taas kerran huomattua, tai vaikutus näkyi vasta tänä aamuna, ettei meikäläisen näköjään kannata syödä omenoita :o( Jälleen kerran aamulla sormet aivan tönköt ja turvoksissa, kuin myös silmänaluset (ja tuntuupa kurkkukin karhealta). Tämä on jo toinen kerta. Ihmettelen tätä kyllä suuresti, kun aina olen voinut syödä omenoita vaikka allerginen olen (lähinnä tietääkseni heinät, lievästi kala).
Ensi viikolla olen varaamassa omalääkärille kontrolliajan (lievästi useamman kuukauden myöhässä), niin samalla käynnillä sitten kyllä pyydän että pääset allergiatestehin. Että näkee mille kaikelle on allerginen, kun tämä nuhakin on vaivannut maaliskuun alusta asti vaikka allergialääkkeitä olenkin käyttänyt :o(

Hmmm. Onkohan sitä tullut purnattua tarpeeksi.... Ei vaas, tästä taitaa tulla aika menovilkas päivä: suunnittelin leipovani täytepulliakin pakkaseen pitkästä aikaa (jos sinne asti meidän jengiltä ehtivät).

             a158.gif