Kyllä se talvi varmaan pikku hiljaa tulee, kun pakkasen puolellekin jo ilma menee. Nyt on kyllä todella upea päivä, kun lisäksi paistaa vielä aurinkokin. Johan sitä sadetta on ihan tarpeeksi piisannut.
Päivitys rintamalla on ollut todella hiljaista, vaikka kirjoitettavaa olisikin ollut. Kortteja ollaan kyllä tehty, ostoksia tehty jne. Jostain syystä vain puhti on ollut poissa ja väsymys vaivannut: joka päivä on tullut otettu pienet tirsat (joskus vähän venähtänytkin)...
Nyt sitten lisäksi vissiin pukkaa flunssaa tms päälle, kun kurkku tuli eilen päivällä aivan tajuttoman kipeäksi: kirveli&sattui koko ajan vaikkei niellyt edes, lisäksi tuli nukuttua todella huonosti&vähän viime yönä sen takia. Saapi nähdä miksikä tämä tästä muuttuu.
Meikäläinen kun on tunnollinen työntekijä: lomilla sairastetaan, työaikana ei.... No mikäs siinä, kun työni on sellainen josta tykkään&nautin. Edelleenkään en päivääkään vaihtaisi pois :o)


Viikolla tuossa se iski tajuntaani: nimittäin se, että jouluun ei ole kuin reilu kuukausi enään! Paniikkihan tässä kohta iskee, kun ei ole joululahjoja hankittuna kuin vasta yksi ja paljon niitä olis hankittavana mm. omille ja kummilapsillekin. Tuntuu että joka vuosi on yhä vaikeampaa keksiä mitä hankkii joululahjaksi (paitsi itselle *hih*). Joulukortit alkavat olla suht hyvällä hollilla, että sitä ei tarvitse stressata.
Ens viikonloppuna olis isänpäiväkin. Kortit on valmiina, mutta se mitä antaa lahjaksi on taas toinen juttu :o(


Nyt vissiin täytyy lähteä apteekkiin kun on nyt auki, hakemaan vähän jotain turruttavia kurkkukarkkeja itelle: jos vaikka ensi yönä saisi hieman enemmän nukuttua.
Oikein mukavaa, kirpakkaa sunnuntaipäivää kaikille!!!