Tämä kevät aika on sitten mukavaa... Olen tuossa ollut tyytyväinen, että olen säästynyt flunssalta mitä on esimerkiksi meillä koulussa jyllännyt tämän vuoden puolella. Enpä ole enään tyytyväinen. Nimittäin flunssa alkoi sunnuntaina pelottelemaan kurkkukivulla, maanantaina nenä alkoi vuotamaan kuin seula ja eilen sitten tuli köhä ja vielä hieman kuumetta.
Päätin sitten suosiolla jäädä täksi päiväksi kotiin potemaan tätä flunssaa: nyt on sitten ns. pitkä viikonloppu, kun perjantaina ei ole koulua. Toivotaan että menee viikonloppuun mennessä ohi.

Neiti tuossa lähti just kouluun, niin nyt on sitten rauhallista tuonne lähes kahteen asti. Ja jos jaksan, niin voisi vaikka jotain yrittää askarrellakin. Olen tuossa jonnin verran innostunut virkkaamisesta ja eilen iltasella (ja parina muunakin) harjoitellut kukkien virkkaamista. Lanka vaan on sen verran paksua että tulee hassun näköisiä, mutta eipä se haittaa jos lanka paksua kun harjoittelen. Josko innostuisi virkkaamaan ihan sillä virallisella virkkuulangallakin, kun nuo silmukat ovat hallinnassa (en oikein muistanut tai muista vieläkään kunnolla mikä on mikäkin silmukka) suht'hyvin.

Mutta nyt taidan hipsiä tuonne keittiöön aamupalalle, josko jotain saisi kurkusta alas.
Mukavaa ja oikein aurinkoista vappuaattoa kaikille!!