Tällä viikolla on ollut paljon kaikenlaista, niin on jäänyt blogin päivittäminen kokonaan. Mutta hengissä ollaan, vaikka torstaina ei siltä tuntunutkaan. Oli meinaan melkoinen migreeni ja migreenilääke vain pahensi tilannetta ja klo.17:sta perjantai aamuun sitten maattiinkin vaan kiltisti sängyssä. Tosin fillaroin perjantaina töihin ja eikös se migreeni alkanut uudestaan ja eikun työterveyslääkärille päivälle.
Jeps, nyt on sitten meikäläinen ihan virallisesti aloittanut fillarikauden. Kaksi kertaa ole jo töihinkin fillaroinut, ekalla kertaa vaan meinas korvat paleltua matkalla kun pakkasta oli -1..... Ja yllätys! Eipä ollut jalat ja takamus kipeä lainkaan! Ilmeisesti en ole ihan rapakuntoon talvella mennyt, *hih*.

Perjantaina migreenistä huolimatta leivon pari kakkua pojan luokan lauantaisiin myyjäisiin (tai oikeastaan kolme, eka hajosi). Myyjäiset alkoivat tuossa S-Marketissa jo ysiltä ja klo.11 kun menin käymään kaupassa, ei ollut hirveästi myytävää jäljellä. Vaikka leivonnaisia ym oli enemmän kuin ekalla kerralla. Ollaanpa sitten seuraavalla kerralla taas viisaampia ja leivotaan myytävää vielä enemmän. Nyt sitten jännätään, että paljonko myyjäisistä tuli kaikkiaan kasaan (ja paljonko/oppilas).

Eilinen päivä meni sitten ihan muuten osittain ihmetellessä, kortteja tehden (yllätys), siivotessa, pari leffaa katsoessa (1408 ja Silta salaiseen maahan). Lisäksi selailin kolme eri virkkaus/kutomiskirjaa. Olen yrittänyt etsiä nimittäin sellaista suht helppoa ponzo-ohjetta. Pitäisi neidille sellainen tehdä, ainakin koittaa ja lisäksi äitini sellaista halajaisi. Ehkä sitten kesälomalla on paremmin aikaa kutoa&virkata.
Niin, ei meinaan ole koulua kuin kuukausi jäljellä. On meinaan aika mennyt ihan mielettömän kovaa vauhtia eteenpäin.

Jaahas. Kirjoitettavaa olisi vaikka kuinka, mutta nyt taidan mennä jälleen tuonne keittiön puolelle häärimään ja leipomaan.