Vielä yksi työpäivä, sitten koittaa viikonloma. Mitäköhän silloin tekisi... Eilen tuli vähän shoppailtua, ostin uuden kakkos kännykän: Sony ericksson Z310i, kivan pinkkinä. Olen tullut siihen tulokseen, että erkki on parhain puhelin sekä kestävyydeltään sekä mm. valmiusajoiltaan. Nokialaisten kanssa kun on ongelmia piisannut ihan riittämiin. Lisäksi sitten ostettiin omaan tietokoneeseen isompi, laajakuva näyttö Taitaapa mennä hetki, että siihen tottuu.


Lisäksi eilinen oli aikasta pirullinen päivä niinsanotusta: about kuukauden ajan ollet lasini hajosivat mukavasti juuri ennen kuin piti lähteä bussille&töihin. Kyllä otti päähän ja rajusti. Vietiin sitten samalla ne Hyvinkään Instruun, kun muutenkin oltiin sinne päin menossa. Jouduin sinne ne jättämään, kun ei ehtinyt pika huollossa niitä korjaamaan. Ei kuulemma alkuperäisten ruuvien kierteen pitäneet: sanoi että vaihdetaan toinenkin samantien (ettei sitten kohta lennä toinenkin linssi).
Aamulla oli todella paniikki, kun linssi lähti lentoon eikä hajuakaan missä vanhat rillit olivat: mutta löytyiväthän ne.
Olen nimittäin sokea kuin pöllö ilman laseja, vahvuutta kun löytyy about -5,25. Noin vaatimattomasti...

Sain tuossa tiistaina meiliä, että ystävämme ovat sitten saanet 3.lapsen: nyt tytön :o) Sitten taitaakin meidän tuttavapiirimme lapset olla syntyneet. On ne vauvat sitten söpöjä, nytkin kaipaan jo siskon tyttöä (nähtiin pari viikkoa sitten). On meinaan sellainen söpöliini, että. Neakin on ihan ihastunut serkkutyttöön, ikää on tällä hetkellä 7kk.

Viime aikoina on tullut materiaalihankintojan hankittua jonkin verran, mm. Anskulta. Mutta kuvia en ole jaksanut niistä otella: lähinnä jouluaiheisia korttipohjia, pari stickles kimalleliimaa (pun ja vihreä), korttipusseja. Nyt ei oikein ehdi kortteja tehdä (tai jaksa), mutta silti välillä tekee mieli kamalasti hankkia korttitarvikkeita ym mukavaa.

Eilen alkoi kolmosella uusi sarja, Heroes. Vaikuttaa aika lupaavalta sarjalta, josko siitäki tulisi yksi suosikki sarja meikäläiselle. Tällä hetkellä tulee katseltua seuraavia sarjoja: House, c.s.i. , c.s.i. Miami, Tuhkimotarina tietysti Salkkarit (mutta ei haittaa jos joku jakso jää pois), Huumaa. Ja kyllä niitä muitakin tulee katseltua.
Leffoja tulee katsottua hieman vähemmän, varsinkin viikolla. Mutta onneksi en enään nukahtele iltaisin sohvalle, ainakaan niin usein kuin ennen...