Nyt on sitten menossa viimeinen lomapäivä, Nean synttäreitä vietettäessä. Johan tässä ollaan jo kaksi viikkoa lomalla oltukin ja täytyy sanoa, että olen ihan valmis jo menemäänkin töihin. Eihän tässä ole koulua taas sitten kuin noin 1,5kk, niin sitten on hiihtoloma. Loma on mennyt ihan lorvaillessa, leipoessa. On sitä muutama korttikin tullut tehtyä.

Tänään olisi tulossa Nean synttäreille muutamia vieraita, mm. siskoni perheineen. Lisäksi illalla olisi kaverillani PartyLite -kutsut, jonne olisi tarkoitus mennä jos vain ehdin. Kutsuilla en ole ollut varmaan yli vuoteeen, kun niitä ei ole pahemmin ollut tai on ollut juuri niin etten ole päässyt.

Lisäksi tänä aamuna ilmoittauduin Jehkottaren leimakuvavaihtoon: hyvä tapa saada uusia leimasinkuvia ilman että täytyy ostaa kalliita leimasimia. Tosin olen viikonloppuna urakalla katsonut Magnolia -leimasimia useista puodeista, mutta vielä en ole langennut (niitä kun on varmaan parikymmentä mitä haluaisia). Muita leimasimia tuli kyllä tällä viikolla vissiin 3kpl tilattua, lisäksi vähän muutakin. On melkoinen shoppailuvimma menossa....

Jaahas, nyt tarttis vissiin mennä vähän järjestelemään paikkoja.