Nimittäin viikonloppu. Ja osittain ankea sellainen. Eilen ilma oli aivan karmea, tuuli ja vettä tuli kuin aisaa. Totesin miehelleni että jos oli pakkasta ja vesi tulisi lumena, niin voi pojat sitä olisikin reilusti! Lisäksi koko päivän vaivasi oikein kunnon päänsärky, johtu kenties siitä että makasin sängyssä liian kauan.
Tänään sitten pään kanssa sama jatkuu ja olo on sellainen että voisin olla tulossa vaikka kipeäksi. Aamusella aivastelua ja nenä vuosi. Päivällä kun oltiin anoppilassa, niin ruoka ei niin kamalasti maittanut (mutta en voinut olla syömättä) ja olo jaloista lähtien sellainen höntti.
Äsken sitten mittasin kuumeen, mutta onneksi ei ole (ainakaan vielä). Meillä koulussa kun on ollut liikkeellä flunssaa, mutta ei onneksi paljoakaan. Toisin kuin olen kuullut, että  toisessa koulussa jossa ystäväni on töissä, että ko. koulussa jyllää vatsatauti ja kunnon influenssa. Ja koulullamme kun ollaan juteltu muiden työkavereiden kanssa, niin kuulin että saattaa tulla oikein kova kuume eikä mitään muuta. Ja tätä saattaa olla viikkokin. Tätä kuuluu olevan liikkellä ihan kunnollakin.
Täytyy toivoa ettei meidän poppoo ko. tautiin sairastu tai saavat sairastua ihan lähiaikoina. Syystä että ovat lähdössä viikolla 7 Rukalla: minä se vain teen ahkerasti töitä ja vietän itse viikon 8 hiihtolomaa. Kun en halunnut ottaa palkatonta virkavapaata viikoksi 7. Ja kun mies kuulemma on v.8:kin lomalla, niin eiköhän sitä ehdi lomailemaan koko perheenkin voimin vielä. Ehkä... Ja jos niin käy, että aikovat olla pidempään pohjoisessa (miehen sukulaiset suurin osa asuu mm. Sotkamossa), niin minäpä sitten lähden mahdollisesti bussilla omille vanhemmille lomanviettoon Tuulokseen :o)

Nyt hieman lepäämään, että josko tää inho-olo menisi pois.