Vihdoinkin kotona :o) Viime tiistai aamuna startattiin auto kohti Sotkamoa ja eilen illalla sitten kotiuduttiin. Olihan se ihan ok reissu: mieluiten olisin kotosalla, enkä reissaisi. Tulipahan reissussa törsättyäkin oikein kunnolla, tosin ei askartelutarvikkeisiin.

Tuon reissun aikana tuli käytyä myös Kajaanissa sekä sitten "vaeltamassa" Hiidenportissa noin 3,1km:n reitti. Kylläpä oli  pohkeet kipeät seuraavana päivänä ja hieman vieläkin. Syynä varmaankin se, että mettässä paljon juurakoita ym ja jalassa ihan normi lenkkarit. Nähtiinpä tuolla taipaleella neiti, jolla oli jalassa balleriinat: mahto olla jalat kipeät.

Kajaanissa piti käydä UllanUnelmassa (ensin ei pitänyt mennä lainkaan) ja tietty Rockserilla hakemassa uusi takkikin. Sotkamossa taasen piti ostaa uusi uimapuku: isäntä tuumas että nyt ostat sen, kun sinne Yyteriin mennään. No, mikäs siinä kun kustansi uimapuvun: löytyikin mukava ja vielä -50%! Hups, tulihan sitä sitten eilen kotimatkalla käytyä Varkaudessa Pentikin tehtaanmyymälässä "hieman" törsäämässä, tosin ostin äidillenikin sieltä.

Kajaanissa piti käydä askartelukaupassa, mutta se missä kävin ei ollutkaan sellainen mitä hain. Meno matkalla piti käydä Kuopiossakin askartelukaupassa, mutta enpä löytänyt sitäkään vaikka osoite oli.

Nyt sitten tosiaan ollaan kotosalla ja vettä tulee oikein kunnolla ja tuulee kuin pahemmassakin myrskyssä. Loppu viikosta pitäisi käydä mökillä ja maanantaina mennään sitten 5 päiväksi Yyteriin. Täytyy katsoa sieltäkin päin mahdolliset askartelukaupat ja kirppikset. Kaikki matkakuvat ovat vielä kamerassa (esim. metsäreissulla mies kehui ottaneensa 100 kuvaa...) ja kunhan ne saadaan koneele, niin laittelen tännekin sitten jotain.

Varmaan nyt kotosalla ollessa saattaa jotain korttejakin syntyä. Mutta täällä blogissa on aika hiljaista vielä seuraavat 4 viikkoa eli kunnes mies menee töihin. Harmittaa niin kamalasti kun ei voi askartelutilauksiakaan tehdä *hih* Mutta nyt jälleen pyykkikoneen kimppuun :o(

Edit: nämä hankin UllanUnelmasta. Hankin nämä neidin synttäreitä ajatellen ja tuota piparimuottia voi käyttää sitten vaikka siskon tytönkin synttäreillä :o)

                   1245260730_img-d41d8cd98f00b204e9800998e