Tässä on viime päivät vaan leivottu, leivottu ja leivottu. Eipä ole muuta ehtinyt ajattelemaankaan ja sen huomaan... Huomenna ois sitten tarkotus viettää neidin 10-synttäreitä ja kun tarvitsee tehdä gluteiinitontakin, niin tekaisin sitten tällaisen piirakan. Ohjeen bongasin Taavan blogista. Oikeasti ohjeessa on että raparperia ja vadelmaa, mutta enhän tietty tähän hätään raparperia pakastimesta löytäny niin korvasin sen puolukalla.

     Karppaus%20013.jpg

Puolukka-vadelma torttu

Pohja:
2 dl kermaviiliä
1 dl vaniljajogurttia
2 dl sokeria
2 dl juoksevaa rasvaa
4 dl Semper fin -jauhoseosta
1 tl soodaa

Päälle:
puolukoita ja vadelmia
2 dl kermaviiliä
½ dl sokeria
1 muna

Pohjan ainekset sekoitetaan kaikki keskenään, ei vatkata. Taikina laitetaan voideltuun vuokaan.
Raparperit ja vadelmat laittelin pohjan päälle ja lopuksi kaadoin keskenään sekoitetut viillin, sokerin ja munan.
Paistoin 200 asteessa noin 25 min, kunnes oli kypsä. En juurikaan katsele niin tarkkaan kelloa, mutta tuo 25min on hyvä suunta.